Política municipal

Calp reobre la piscina municipal, després de romandre tancada des de desembre

De moment, el bany serà lliure i gratuït mentre es completen els tràmits administratius per a oferir altres activitats
Piscina municipal de Calp / Ajuntament de Calp

L’Ajuntament de Calp ha reobert hui, dilluns 6 de maig, les instal·lacions de la piscina municipal després del seu tancament el passat mes de desembre per la rescissió del contracte amb la concessionària a conseqüència dels seus nombrosos incompliments.

La reobertura es produïx de manera gratuïta com a fase preliminar al projecte definitiu de l’Ajuntament, per la qual cosa de moment s’obren les instal·lacions per al bany lliure en horari de 8 a 14 hores, amb servei de socorrisme i administració. Les activitats complementàries com cursos de natació, aquagym, matronatació etc. s’oferiran tan aviat com els procediments administratius es completen.

El Consistori contempla que la gestió de la piscina i els seus serveis siga gestionada directament per l’Ajuntament, per això l’ordenança que regularà els preus públics per l’ús de la piscina ja està redactada i serà debatuda en el ple del mes de juny. A més, ja es troba en fase de contractació l’aplicació informàtica que permetrà el cobrament dels serveis una vegada aprovada l’ordenança.

La gestió de la piscina municipal de manera directa implica la tramitació d’un total de 18 contractes públics de diferent naturalesa pel que els temps d’obertura s’han dilatat més del que s’esperava. El Regidor d’Esports i Contractació, Ximo Perles, ha assenyalat que “volem demanar disculpes per la demora, ens haguera agradat poder obrir les instal·lacions de la piscina municipal abans i oferint tots els serveis, però considerem que és preferible obrir-la ja en aquesta fase preliminar mentre els tràmits administratius van resolent-se per a oferir un projecte complet amb totes les activitats. La nostra voluntat és poder reobrir la piscina completament al més prompte possible”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *