Esports

Campus d’Estiu de futbol del Villarreal CF a Xàbia

Una iniciativa destinada a futbolistes entre 7 i 17 anys per a perfeccionar la seua tècnica i tàctica
Jugadors en un campus del Vila-real CF / Villarreal CF

Este estiu, el Villarreal CF, en col·laboració amb el CD Jávea, organitzarà un campus per a joves futbolistes en les instal·lacions del Camp Municipal dEsports de Xàbia. Esta iniciativa, destinada a jugadors d’entre 7 i 17 anys, promet ser una excel·lent oportunitat perquè els participants milloren les seues habilitats futbolístiques sota la guia d’entrenadors qualificats del Villarreal CF.

El campus es caracteritzarà per un enfocament integral, abordant tant els aspectes tècnics i tàctics del joc, com la preparació física. A més, el programa inclou una varietat d’activitats paral·leles, entre elles competicions, jocs i xarrades educatives amb exjugadors del club, tot dissenyat per a fomentar el desenvolupament esportiu i personal dels joves.

Este esdeveniment no sols busca potenciar el talent futbolístic dels participants, sinó també inculcar valors com la companyonia i la disciplina esportiva. Els joves tindran l’oportunitat de viure una experiència inoblidable, fer nous amics i gaudir de la seua passió pel futbol en un entorn segur i estimulant.

Amb esta iniciativa, el Villarreal CF i el CD Jávea reafirmen el seu compromís amb el foment de l’esport i l’educació dels joves, proporcionant una plataforma perquè els futurs talents del futbol destaquen i es desenvolupen en un context d’aprenentatge professional i divertit.

Els interessats poden consultar més informació i formalitzar la seua inscripció en este enllaç: Villarreal CF – Campus y Torneos – Inscripción Campus Nacional Jávea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *