Comerç

Carmen Collections, guanyadora del concurs d’aparadors de primavera 2024

Libe Boutique i L’Espai café, té i xocolate completen el podi
Aparador de Carmen Collections 2024 / Tino Calvo

L’Ajuntament de Dénia, un any més, ha realitzat el concurs d’aparadors de primavera que convoca la Regidoria de Comerç a través de Creama. La botiga Carmen Collections (c. Marqués de Campo, 6) ha sigut la guanyadora del primer premi en l’edició de 2024.

El segon premi s’ha concedit a Libe Boutique (glorieta del País Valencià, 3) i el tercer ha recaigut en l’aparador de L’Espai café, té i xocolate (plaça Arxiduc Carles, 10). El premi guanyador està dotat amb 1.000 euros; el segon percep una dotació de 750 euros i el tercer, de 500 euros.

Els premis han sigut elegits per unanimitat d’un jurat format per Maria José García, regidora de Promoció Econòmica i Creama Dénia; Grisel Vinuesa, especialista en decoració; Marisa Villó i Silvia Cardona, tècniques de l’Oficina d’Estratègies-Creama Dénia i s’han lliurat este matí en la Sala de Plens de l’Ajuntament de Dénia.

A més, el concurs d’aparadors de primavera ha portat tres premis, de 250 euros cadascun, per als tres aparadors més votats pel públic en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Dénia. Estos han sigut Boho Cut Estilistas (c. Major, 55); Lawak (c. Cop, 8), que donarà l’import del premi a l’associació protectora d’animals APAD, i Sheila, tu moda latina (c. Pintor Victoria, 1).

Foto: Tino Calvo

El jurat de la segona edició del concurs d’aparadors de primavera ha volgut, a més, felicitar els 26 comerços participants, per “la dedicació, esforç i carinyo que heu posat en els vostres aparadors”, ha assenyalat la regidora de Promoció Econòmica, Maria José García, en l’acte de lliurament de premis. La regidora ha destacat la qualitat dels aparadors participants, “que no ha posat fàcil les coses al jurat”, i ha animat als comerços locals “a participar en propers concursos i campanyes perquè, al cap i a la fi, el que ix beneficiat és el comerç de la ciutat, els vostres comerços”.

Els establiments inscrits han lluït els seus aparadors decorats amb motius florals o primaverals entre el 22 d’abril i el 5 de maig, complementant-se amb una altra campanya de dinamització comercial, “Compra a Dénia. De flor en flor”, organitzada al voltant del Dia de la Mare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *