Esports

CD Olímpic Xátiva-UD Calpe un duel pel tercer lloc

Lauro Techeira podria repetir el mateix onze que va véncer al CD Eldense
Once inicial de la UD Calpe davant el CD Eldense / Javier Zamora

El camp de “La Murta” de Xàtiva acollirà este diumenge a les 18 hores, el crucial partit que disputaran el CD Olímpic Xàtiva i la UD Calpe, dos equips que lluiten per la promoció d’ascens a Tercera Divisió. El partit serà arbitrat pel col·legiat Monera Lucas. Els calpins, motivats per la seua recent victòria enfront del CD Eldense, viatgen amb l’objectiu clar d’acostar-se encara més a la possibilitat de disputar la promoció.

El tècnic Lauro Techeira arriba amb un pla tàctic ben definit, conscient de les fortaleses del rival. Techeira pretén implementar una intensa pressió en el centre del camp per a neutralitzar el joc xativí. No obstant això, existix preocupació respecte a com respondran físicament els seus jugadors després de l’esforç considerable en el seu últim partit, tenint en compte que no és habitual enfrontar tres partits en una setmana en esta categoria.

El CD Olímpic Xàtiva, conegut per la seua solidesa defensiva i per ser un dels equips menys golejats del torneig, només superat pel ja campió Benidorm, promet ser un adversari dur. L’absència per sanció de Cárdos, el seu principal golejador, podria ser un avantatge significatiu per al Calp.

Des de la directiva de l’equip local, s’ha fet un anomenat a l’afició perquè brinde el seu màxim suport, esperant una notable presència en les graderies que segurament generarà un ambient desafiador per als visitants. Este partit no sols és fonamental per a les aspiracions de promoció del Calp sinó també per a confirmar la seua capacitat de resposta davant l’adversitat i la fatiga acumulada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *