Entrevistes Política

César Sánchez: “Estem oberts a parlar amb qui compartisca amb el PP el Calp que volem”

Entrevista, en Dénia FM, amb el diputat en el Congrés i líder del PP en la ciutat del Penyal d’Ifac
César Sánchez, diputat en el Congrés i líder del PP a Calp / Alba Alborch

El diputat en el Congrés i líder del PP en Calp, César Sánchez assegura que “estem oberts a parlar amb tots els que compartisquen amb nosaltres el Calp que volem”. Així s’ha pronunciat en l’entrevista mantinguda en el ‘primer café’ de Dénia FM.

Com a diputat en les Corts Generals, Sánchez s’ha pronunciat sobre l’aprovació de la Llei d’Amnistia en el Congrés, el dijous 30 de maig.

I a nivell més local, ha indicat una sèrie de necessitats per al municipi calpí. Ha assenyalat la seua “preocupació” perquè “falta un projecte de poble”, en relació amb l’equip de govern local. Sánchez ha defensat la necessitat de regenerar les platges, reformar els passejos marítims, una piscina municipal, o un pla per a evitar incendis.

En matèria d’infraestructures educatives, el líder popular ha indicat que en la reunió del secretari autonòmic d’Educació amb la comunitat educativa calpina, ahir a la vesprada, Daniel McEvoy assegurava que “l’Ajuntament pot començar les obres de l’IES demà mateix”.

També s’ha referit a les seues relacions amb l’alcaldessa, Ana Sala, “amb molta tensió i tristesa”, apuntant que “no em vol en els plens”, en referència als horaris de celebració d’aquestes sessions, afegint que “m’ha tret dels plens” i la seua voluntat és “de traure’m de la política del poble”.

Preguntat per si pactaria amb Sala, el popular ha respost que “estem oberts a parlar amb tots els que compartisquen amb nosaltres el Calp que volem”.

Ha criticat la visita del cap de llista del PSOE a les eleccions europees i ministra Teresa Ribera, aquesta setmana, a Dénia, on hi ha més de 3.000 propietaris afectats per les partions.

Finalment, ha incidit en la importància d’acudir a votar el pròxim 9-J, al Parlament Europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *