Música

‘Comboi’, la nova emissora de música en la nostra llengua, s’uneix al grup Emisoras Musicales

La ràdio ofereix la millor música de la terreta, amb una selecció que inclou clàssics i novetats
Fiesta Comboi / Redacció

El grup Emisoras Musicales ha llançat una nova emissora anomenada ‘Comboi‘. Aquesta ràdio es caracteritza per oferir una selecció musical en la nostra llengua, combinant clàssics amb les últimes novetats.

Comboi vol ser un mirall de la nostra cultura i la seva essència festiva, presentant una programació variada centrada en la música en la llengua de la terra. L’emissora es planteja com una ‘ràdio de la terreta‘, dirigida a tots els interessats en la música amb arrels al Mediterrani.

A més, Comboi neix amb una vocació divulgadora i inclusiva, superant les barreres geogràfiques i idiomàtiques. Amb un esperit alegre i acollidor, és una ràdio oberta a tothom.

A on es pot escoltar?

La nova emissora es pot escoltar en diferents freqüències: 107.5 a València, 106.1 FM a Marina Alta nord, DAB+ 9A a Alacant i DAB+ 8D a València i Castelló, i també en línia a través de la pàgina web emisorasmusicales.net

Escolta Comboi, la ràdio que parla com tu, la ràdio de la terreta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *