Esports

Comiat amarg per a Dénia Bàsquet Preferent davant CB Guadassuar (66-53)

Els dianenses van ser inferiors als valencians en totes les facetes del joc
Jugador del sènior Preferent llançant a canastra / Dénia BC

El Dénia Bàsquet Preferent va tancar la seua temporada i el seu pas per la categoria amb un partit fora de casa enfront de CB Guadassuar, en un partit on l’esportiu passava a un segon pla donada la intranscendència del resultat per a la classificació final de tots dos equips. La victòria final va ser per als locals per 66 a 53.

L’ambient relaxat es va reflectir en el joc desplegat en la pista, caracteritzat per un estil alegre i una defensa moderada, resultant en un baix marcador que reflectia la falta de pressió per a tots dos conjunts. La primera mitat va concloure amb un mínim avantatge de dos punts per a l’equip local, mantenint la tònica de paritat que va perdurar durant el tercer quart.

L’últim període va replicar la història del joc, amb CB Guadassuar gestionant un avantatge de sis punts que, malgrat no ser àmplia, va ser suficient per a contindre qualsevol intent de remuntada per part de Dénia. La falta de precisió en els moments crítics, un problema recurrent en els últims partits de l’equip, va tornar a fer acte de presència, permetent als locals tancar el partit sense sobresalts.

Malgrat la relegació, l’equip ha mostrat una cohesió i esperit encomiables al llarg de la temporada. El club ja mira cap al futur amb optimisme, amb plans d’incorporar a joves talents en la seua nova marxa en 1r Zonal. Dénia Bàsquet espera tornar a competir amb la mateixa energia i objectius, continuant el desenvolupament del seu projecte i la integració de nous valors en l’estructura de l’equip.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *