Falles

Dénia acomiada a les Falleres Majors 2024 i a les seues Corts d’Honor

Els càrrecs de 2025 seran triats el pròxim 17 de maig
Despedida Falleras Mayores 2024 / Tino Calvo

El passat diumenge 5 de maig, Dénia va celebrar l’acte de comiat de les seues Falleres Majors de 2024, Candela i Mar, en un emotiu esdeveniment que va reunir a la comunitat fallera i ciutadans de la localitat per a oferir el seu agraïment i reconeixement.

Després d’un any ple d’activitats i representacions, Candela i Mar han conclòs el seu mandat, deixant una empremta en la història de les Falles de Dénia. El seu amor i dedicació per la festa han estat evidents en cada acte. En el transcurs del seu any, les dues reines han fet gala de la seua hospitalitat i carisma, creant amistats duradores i portant el nom de Dénia i les seues festes a l’altre nivell. La Junta Local Fallera ha expressat el profund agraïment que sent cap a les Falleres Majors pel seu treball incansable i l’amor per les Falles, que no passarà mai desapercebut, manifesta.

Mentre Dénia acomiada amb afecte a les seues Falleres Majors de 2024, la ciutat ja es prepara per al pròxim cicle festiu. El 17 de maig es celebrarà l’elecció de les Falleres Majors de Dénia 2025 i les seues Corts d’Honor, així com el seu nomenament oficial a l’Ajuntament de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *