Política

Compromís per Ondara condemna els actes taurins que és celebraran a setembre a la plaça de Bous

L'agrupació ha convocat una reunió el pròxim 6 de juny en la Casa de la Cultura
Plaça de Bous d'Ondara / Redacció

Compromís per Ondara condemna “totalment la tortura animal, sense matisos”. És la proclamació que l’agrupació valencianista ha compartit en les seues xarxes socials en conéixer la correguda de bous amb picadors que tindrà lloc el pròxim 7 de setembre en la plaça de Bous del poble.

“Estem rotundament en contra de la correguda de bous que vol celebrar-se este setembre al nostre poble i de qualsevol acte que implique patiment dels éssers vius amb els quals compartim la Terra”, asseguren en el seu comunicat. I afegixen: “La Generalitat obliga l’Ajuntament a cedir la plaça sota amenaces de denúncies que suposen presó i inhabilitació als nostres càrrecs. Però ens queda la força popular, l’activisme cívic que lluita per la dignitat i benestar de totes les persones i animals”.

L’agrupació remarca que no se celebra en el poble una correguda de bous “amb assassinat d’un animal” des del 2008. Per això, convoquen una reunió el pròxim 6 de juny a les 19 h en la Casa de la Cultura.

También te puede interesar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *