Sanitat

Els sanitaris de l’Hospital de Dénia es tornen a concentrar en contra de les retallades

L'última protesta ha tingut lloc hui, dimarts 7 de maig, i Dénia FM ha recollit testimoniatges dels afectats
Concentració hospital / Redacció

Comissions Obreres, UGT i Intersindical Salut han convocat hui, dimarts 7 de maig, una concentració a les portes de l’Hospital de Dénia per a denunciar les retallades en sanitat i la situació que es viu en el centre sanitari des de la reversió del departament de salut de Dénia a la gestió pública.

Dénia FM i aquesta redacció ha estat en la protesta i recollit diversos testimoniatges que aclareixen la situació viscuda a l’Hospital de Dénia en l’actualitat. Els sanitaris demanen unes millors condicions de treball. Manifesten que tenen una càrrega de treball que no pot ser suportada pel personal que actualment forma les plantilles. Entre altres qüestions, el personal demanda un augment de sanitaris, a més de més mitjans i eines de treball, que, expressen, són necessàries per als pacients.

D’altra banda, els sanitaris demanen que s’aplique la jornada de 35 hores, que no s’està respectant en aquest centre i que s’equipare la situació entre tots els sanitaris que formen part dels equips sanitaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *