Festes

Oberta la convocatòria per al concurs de cartells de la Festa Major de Dénia 2024

Els artistes ja poden presentar les seues obres sobre les Festes Patronals fins quinze dies després de la publicació oficial de les bases
Festes Majors Dénia / Xarxes socials

L’Ajuntament de Dénia ha anunciat la convocatòria del concurs de cartells per a la Festa Major de Dénia en honor a la Santíssima Sang, que tindrà lloc del 6 al 14 de juliol de 2024.

Podran participar tots els artistes que ho desitgen, amb un màxim de tres obres per persona. El lema dels cartells haurà de ser sobre qualsevol motiu relacionat amb Dénia i les seues Festes Patronals.

Els cartells hauran d’adoptar una forma vertical, amb un format de 42×30 cm (A3), sense marge ni firma. A més, caldrà enviar una digitalització en PDF de gran resolució al correu electrònic: festes@ayto-denia.es. La llegenda principal haurà d’incloure: “FESTA MAJOR DÉNIA. DÉNIA DEL 6 AL 14 DE JULIOL 2024” i la subllegenda: “EN HONOR A LA SANTÍSSIMA SANG”, a més de l’escut normalitzat de la ciutat de Dénia, que es pot sol·licitar al Gabinet de Protocol (protocol@ayto-denia.es).

Les obres hauran de ser originals, amb color i tècnica lliure. En cas que la tècnica d’execució requeresca modificacions per a la impressió, el jurat podrà imposar-les, prèvia consulta i col·laboració amb l’artista. Les sol·licituds de participació, juntament amb una impressió a mida real i en color dels cartells, s’han de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Dénia (Oficina d’Atenció al Ciutadà), a la plaça de la Constitució 10, o electrònicament a través d’aquesta pàgina web seleccionant el tràmit “sol·licitud de propòsit general”, presencialment a la OAC amb cita prèvia o per correu postal certificat a l’Ajuntament de Dénia. A més, s’haurà d’annexar al cartell un sobre amb el lema a l’exterior i una fulla amb la firma de l’artista a l’interior.

El termini per presentar les sol·licituds serà de 15 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província d’Alacant, per conducte de la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Un jurat qualificat, designat per l’Ajuntament, serà l’encarregat de premiar les obres i podrà declarar desert el premi si ho considera oportú. Es concedirà un únic premi de 1.200 euros per al cartell guanyador, al qual s’aplicaran les retencions establertes per la legislació vigent. El cartell premiat quedarà en propietat de l’Ajuntament, que en farà l’ús que considere adequat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *