Cultura

El Grup Nodrissa anuncia les guanyadores del Concurs Fotogràfic de Lactància Materna

El primer premi ha sigut per a Lorena García Gilabert
Foto guanyadora del primer premi / Lorena García Gilabert

El jurat del Concurs Fotogràfic de Lactància Materna de la Marina Alta ha donat a conéixer el nom de les persones guanyadores de l’edició d’enguany del veterà concurs organitzat pel Grup Nodrissa.

Diversos ajuntaments participen en este certamen en el qual una imatge natural com és donar el pit, protagonitza les instantànies que es valoren per un jurat. Enguany, ha sigut Lorena García Gilabert la persona que ha aconseguit el primer premi, dotat amb 800 euros i patrocinat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA).

Imatge guanyadora del primer premi | Lorena García Gilabert

A més del primer premi, existixen diferents categories i premis atorgats per diferents agrupacions, consistoris i associacions de la comarca. A continuació, compartim la resta d’imatges i amb l’autoria de cadascuna. Per suposat, podeu consultar la resta de premis a la pàgina del Grup Nodrissa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *