Esports

Crucial enfrontament per al CD Dénia davant l’Hèrcules B

L'entrenador dianense Juanjo Antolí té les baixes d'Elías i Castillo per sanció
aume durant un partit d'esta temporada / Javier Zamora

El CD Dénia afronta una final este diumenge, a les 17.30 hores, en el camp Diego Mena davant l’Hèrcules B en una jornada on els dianenses no tenen marge d’error. Encara que actualment fora dels llocs de descens, no guanyar significaria enfrontar una última jornada a Santa Pola amb la soga al coll. Un resultat positiu del CF Santa Pola en esta jornada podria fer que l’enfrontament final es convertisca en una batalla directa per la permanència, una situació que Dénia busca evitar coste el que coste.

La urgència d’un triomf

La plantilla dianense té clar el seu objectiu: acomiadar la temporada a casa amb una victòria que els assegure la permanència en la seua primera temporada en la Lliga Comunitat. La tensió és palpable, ja que perdre o empatar podria complicar la seua situació en l’última jornada, especialment considerant que el CF Santa Pola ja va véncer en la seua visita al Diego Mena en la primera volta.

Alineació i estratègia

L’entrenador Juanjo Antolí s’enfronta a la dificultat de reconfigurar el seu sistema defensiu a causa de les sancions de les seues dos centrals més habituals, Elías i Castillo. És probable que Óscar i George ocupen els seus llocs en la saga. La resta de la plantilla està a la disposició del tècnic, qui segurament buscarà una estratègia ofensiva i segura en defensa per a aconseguir els tres punts necessaris.

El rival: Hèrcules B

D’altra banda, l’Hèrcules B arriba al Diego Mena sense pressions. Amb la permanència assegurada i sense opcions d’obtenir els llocs de promoció d’ascens, els alacantins jugaran sense la mateixa urgència que el CD Dénia, la qual cosa podria ser una arma de doble tall: podrien jugar relaxats o sense la intensitat necessària, facilitant la tasca als locals.

Expectatives i Ambient

S’espera que l’afició dianense acudisca per a fer costat al seu equip en este crucial partit. La comunió entre jugadors i seguidors serà fonamental per a impulsar al CD Dénia cap a un triomf que significaria la salvació i el tancament d’una temporada plena de desafiaments en la nova categoria.

El CD Dénia es juga molt més que tres punts este diumenge. En un partit on la victòria és imperativa, el conjunt dianense haurà de mostrar la seua millor versió davant un Hèrcules B sense pressions. Amb canvis obligats en defensa i el suport de la seua afició, el Dénia buscarà assegurar la permanència i evitar un final de temporada a cara de gos a Santa Pola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *