Esports

Dani González: De Calp a campió d’Espanya junior amb l’FC Barcelona

Un xaval de la pedrera del CB Ifach Calpe brilla en el bàsquet nacional
Dani Gonzalez defenent davant un rival / FEB

La comunitat baloncestística de Calp celebra amb orgull el triomf d’un dels seus canteranos, Dani González Castro, qui ha aconseguit el títol de Campió d’Espanya amb l’FC Barcelona. La final, disputada en el pavelló Carolina Marín de Huelva, va demostrar la superioritat de l’equip català sobre un Real Madrid que arribava amb un recorregut quasi perfecte en el torneig. El marcador final va ser d’FC Barcelona 79 Reial Madrid 53.

El partit va arrancar amb un FC Barcelona dominant, liderat per Sayon Keita en la pintura i les incisives accions de Kasparas Jakucionis, qui seria decisiu en els moments crítics de la trobada. Malgrat els esforços del Real Madrid, que va comptar amb un Hugo González menys efectiu en el perímetre, els madrilenys no van poder contrarestar l’efectivitat dels seus rivals. Jakucionis, amb 26 punts i un impressionant 50% en triples, juntament amb les aportacions de Keita i Elhadji Sarr, van segellar el destí de la trobada a favor dels blaugranas.

Dani González amb el dorsal 16 festejant el títol |FEB

Per a Dani González, esta victòria no sols representa un assoliment esportiu, sinó també la culminació d’un camí formatiu que va començar a Calp. Fill de Loren González, destacat pivot i després entrenador del CB Ifach CalpDani va fer els seus primers passos en l’esport en les pistes locals abans d’unir-se al València Basket i, més tard, al gegant català. La seua evolució des dels equips de base a Calp fins a aconseguir la glòria nacional reflectix la seua dedicació i talent excepcionals.

El títol obtingut a Huelva és un testimoniatge de l’esforç i la passió de Dani, i segurament és només el començament d’una prometedora carrera en el bàsquet. Amb este campionat, Dani no sols eleva el seu perfil com a jugador, sinó que també porta amb si el llegat i l’esperit esportiu de Calp als més alts nivells del bàsquet espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *