Esports

Derrota i descens per al CB Joventut Xàbia Rimontgó

Els xics que entrena Óscar Mayordomo van competir fins al final a un gran nivell
Óscar Mayordomo amb el seu equip sènior masculí / CB Joventut Xàbia

L’equip sènior del CB Joventut Xàbia Rimontgó va caure derrotat per 68-64 davant el CB Bétera en la volta de l’eliminatòria de permanència disputada en el pavelló de Bétera. Esta derrota significa el descens dels xabieros a categoria autonòmica, fent insuficient la victòria obtinguda en el xoc d’anada la setmana passada per 82-81.

L’equip va competir fins a l’últim segon, tenint l’opció d’un triple en els instants finals que hauria manat l’eliminatòria a la pròrroga. Lamentablement, el llançament no va entrar i es va consumar la derrota. Tota l’expedició de Xàbia va marxar amb el cap ben alt, sabent que ho van donar tot en una temporada duríssima, marcada per la infinitat de lesions que van condicionar la marxa del grup.

El tècnic, Óscar Mayordomo, té molt clar que s’ha competit en cadascun dels partits jugats. L’exemple d’esta competitivitat va ser este partit que es va perdre per només 4 punts. Han sigut 12 els xocs en els quals les derrotes van ser entre 1 i 8 punts, demostrant també que la joventut de l’equip ha sigut un factor determinant.

Ha sigut una temporada d’aprenentatge per a este grup de jugadors joves, tots eixits de la pedrera del club, que han gaudit de jugar en la màxima categoria del bàsquet valencià. Tot indica que prompte tornaran a militar en categoria nacional.

Mayordomo va donar les gràcies als júniors que han ajudat durant la temporada: Adrián, Rafa, Jordi, Jorge, David i Oliver. També va expressar el seu agraïment a tots els aficionats que els van acompanyar en esta màgica temporada fins a l’últim partit.

Pese al descens, l’equip es manté unit i amb la vista posada a tornar més forta. L’experiència adquirida i l’esperit de lluita seran fonamentals per a afrontar els desafiaments futurs i treballar per un ràpid retorn a la categoria nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *