Esports

Derrota per a l’infantil del CB Joventut Xàbia a València (52-41)

El resultat, encara que no ideal, és assumible i deixa la porta oberta per a una possible victòria a casa
Equip infantil del CB Joventut Xàbia a València / CB Joventut Xàbia

En la calorosa vesprada del dissabte, els joves esportistes de l’equip infantil del CB Joventut Xábia van enfrontar una dura prova en el seu camí cap a la final de la comunitat Valenciana, mesurant-se davant el formidable equip del CB Campanar en una pista exterior a València. El marcador final va ser de (52-41). El partit, marcat per les altes temperatures i les condicions desafiadores de la pista, va posar a prova la resistència i l’esperit de lluita del equip xabiero des del primer minut.

La primera mitat del partit va ser especialment complicada per als xabieros, qui van trobar dificultats per a trobar el seu ritme habitual de joc. La pressió de l’equip rival i la intensa calor van semblar minvar el seu rendiment, resultant en un considerable desavantatge de 25 punts en arribar al descans, un marcador que sembrava dubtes sobre les possibilitats d’avançar en l’eliminatòria.

No obstant això, la segona part del joc va narrar una història completament diferent. Inspirats per les paraules de Toni Díaz durant l’intermedi, els xics van eixir a la pista amb renovades energies i una estratègia clara per a retallar la distància en el marcador. Amb una defensa més sòlida i un atac eficaç, van aconseguir imposar el seu ritme, remuntant 14 punts en una impressionant demostració d’habilitat i determinació.

Encara que finalment van caure per 52-41, la diferència d’11 punts manté vives les esperances d’una remuntada en el partit de tornada. Este resultat, encara que no ideal, és assumible i deixa la porta oberta per a una possible victòria a casa que podria portar-los a l’anhelada final.

Per la remontada

Dissabte que ve 18 de maig, a les 18 hores, el pavelló Miguel Buigues es convertirà en l’escenari d’una crucial batalla esportiva. S’espera que una multitud d’aficionats acudisca per a fer costat ferventment al nostre equip en el seu esforç per revertir el resultat advers i assegurar el seu lloc en la final. La convocatòria és a tota la comunitat per a omplir les graderies i embolicar als jugadors en un ambient de suport i ànim que, sens dubte, jugarà un paper fonamental en la seua cerca del triomf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *