Província

Derrotes per a les sèniors del Dénia BC en el Trofeo Federación

Les dianenses que van ser per darrere en el marcador no van tindre sort en el final del xoc
Jugadora del Dénia BC llançant un tir lliure / Dénia BC

Derrota del sènior femení del Dénia BC en la tercera i última jornada de la primera fase del Trofeo Federación en una trobada molt competida, disputat al pavelló de Joan Fuster, que concloure amb un marcador de 52 a 54, favorable al CB Tavernes.

Les dianenses van començar el partit molt centrades, amb les idees clares en atac i bona defensa, tancant el primer quart 17-12 al seu favor.

El conjunt local inici el segon amb la intenció de seguir en la mateixa dinàmica, sense massa encert ofensiu que el seu rival va saber aprofitar per a posar-se per davant en arribar al descans (19-22).

En la represa, les dianenses van eixir disposades a solucionar els problemes jugant més organitzades, encara que els va faltar l’espurna necessària per a aconseguir ser elles mateixes. La constància en defensa almenys va impedir que les valencianes es distanciaren de manera irreversible.

Dos triples consecutius en els últims minuts del tercer període van ser la clau perquè les jugadores de Juan Luis Pérez van tornar al partit, deixant la distància en cinc punts de desavantatge abans d’entrar en el període decisiu.

La línia creixent de les amfitriones va continuar en eixos últims deu minuts culminant la remuntada, per a després entrar en un final de partit amb alternança constant en el domini del marcador, podent inclinar-se la balança a favor de qualsevol dels dos contendents.

La fortuna va somriure en esta ocasió al CB Tavernes, un triomf que els permet finalitzar en primera posició del grup. Les dianenses conclouen sent segones en la classificació.

La setmana vinent l’equip descansarà per a afrontar després a Dénia, el diumenge 2 de juny, l’eliminatòria de quarts de final que es disputarà a partit únic, davant NB Alboraia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *