Successos

Detingut ‘in fraganti’ per robar en un xalet de Dénia

El detingut amenaça els veïns en el moment de la seua detenció
Comissària de la Policia Nacional de Dénia / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut al presumpte autor d’un robatori amb força en un xalet de Dénia. Gràcies a la ràpida intervenció de les patrulles de seguretat ciutadana, el presumpte autor va ser localitzat quan eixia de l’habitatge junt amb el botí. Durant la detenció, es va mostrar violent amb els agents policials, i fins i tot va arribar a amenaçar de mort al veïnat.

Els fets van ocórrer a primera hora de la vesprada, quan els veïns de la zona van sospitar d’un jove que s’acabava d’introduir en un xalet amb possibles intencions de voler robar en el seu interior. Quan es va avisar la policia, en pocs minuts es va presentar, en el lloc, una patrulla uniformada de la Policia Nacional. Gràcies a la ràpida arribada, els agents van trobar a l’home eixint de l’habitatge portant en les seues mans un guant i diverses eines pertanyents a l’immoble.

Els funcionaris policials van intentar entrevistar-se amb el sospitós, el qual es va mostrar molt alterat des del moment que va ser descobert. Al veure la presència de la Policia Nacional, el jove va començar a cridar cap als veïns del barri amb amenaces de mort, mostrant-se molt alterat perquè algú havia cridat a la policia. Durant aquests primers instants, l’home va arribar fins i tot a amenaçar de cremar un vehicle que es trobava estacionat en el mateix carrer.

En tindre clars indicis que el jove era el presumpte autor del robatori amb força en el xalet, la Policia Nacional no va dubtar en actuar procedint a la seua detenció en aquell instant. Els agents van fer el trasllat del jove fins a les dependències policials, activant els protocols habituals per a casos, en els quals els detinguts es mostren molt violents. Durant la conducció, l’home va continuar amb la seua escalada de violència, causant danys en el cotxe patrulla. Tal va ser la força que va aplicar, dins del vehicle policial, que va arribar, fins i tot, a danyar els marcs de les portes i a trencar algun dels sistemes de seguretat passiva.

El detingut, un home espanyol de 32 anys, comptava amb antecedents per diferents fets. Les actuacions junt amb el detingut van ser posades a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia de Dénia. Les diligències han quedat obertes per a valorar si l’il·lícit guarda relació amb altres de la mateixa naturalesa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *