Successos

Detingut per la Guàrdia Civil per realitzar una venda de droga a un tercer a l’interior del seu vehicle a Xàbia

El jutjat de guàrdia va decretar la seua posada en llibertat provisional amb la retirada del passaport
Droga intervinguda / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, en el marc del Pla Operatiu de resposta policial al tràfic minorista i consum de drogues en zones, llocs i locals d’oci, ha detingut un home holandés per, suposadament, realitzar una venda de droga a un tercer a l’interior del seu vehicle a Xàbia.

El passat 5 d’abril, quan una patrulla de servei del Post Principal de la Guàrdia Civil de Xàbia es trobava realitzant tasques per a previndre la seguretat ciutadana i el tràfic il·lícit de drogues en la localitat, va sorprendre dues persones a l’interior d’un vehicle, al parèixer estaven realitzant un “passe” de drogues.

En acostar-se al vehicle i procedir a la identificació dels ocupants, un d’ells, que es trobava en el seient del darrere, va confessar als agents haver comprat cocaïna al conductor de l’automòbil. Durant la intervenció, es van trobar tres bossetes de cocaïna en la butxaca de la jaqueta d’aquesta persona.

Seguidament, es van registrar les pertinences del conductor, descobrint-se altres quatre bossetes de cocaïna amagades en un dels seus mitjons. El conductor, un home de nacionalitat holandesa de 56 anys, va ser detingut per presumpte delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

L’endemà, l’Àrea d’Investigació del Post Principal de Xàbia va dur a terme un registre en el domicili del detingut, situat a Benitatxell. Durant l’operació, es van incautar més quantitats de droga, diners en efectiu i utensilis per al seu pesatge i envasat.

En total, entre la detenció i el registre domiciliari, es van intervindre 70,8 grams de cocaïna distribuïts en 50 embolcalls, 1.511 grams de marihuana, 47 pastilles de metamfetamines, 4 grams d’haixix, 1.285 euros en efectiu, així com utensilis per al pesatge i envasat de la droga, a més del vehicle utilitzat pel detingut.

El detingut, juntament amb els efectes intervinguts, va ser posat a disposició del Jutjat de Guàrdia del Partit Judicial de Dénia, que va decretar la seua posada en llibertat provisional amb la retirada del passaport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *