Successos

Detinguts els presumptes autors de l’incendi que va afectar a 34 vehicles en el port de Xàbia

Els dos homes van prendre una traca de focs artificials prop dels vehicles
Un dels cotxes calcinats / Bombers Dip. Alicante

La Guàrdia Civil ha detingut als presumptes autors de l’incendi que va afectar 34 vehicles, molts dels quals van quedar completament calcinats, en el port de Xàbia.

Ahir dijous 23 de maig, la Guàrdia Civil va detindre a dos homes de 45 i 53 anys, com a presumptes autors d’un delicte de danys per imprudència greu.

Cotxes calcinats per l’incendi | Bombers Dip. Alacant

Els fets van ocórrer el passat 18 de maig, en l’aparcament pesquer de Xàbia, quan es va ocasionar un incendi que per acció del vent es va propagar ràpidament, afectant 34 vehicles estacionats. Diverses dotacions de bombers van aconseguir extingir l’incendi a les 15 hores, no obstant això, molts dels vehicles van quedar completament calcinats.

Una vegada recaptades i analitzades totes les proves, l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Xàbia va esbrinar que dos persones que es trobaven en els voltants per haver acudit a la celebració d’un esdeveniment, havien pres una traca de focs artificials en aparcament, cremant un dels cotxes, expandint-se les flames a gran velocitat per la proximitat a altres vehicles, i donades les circumstàncies meteorològiques del moment.

Per este motiu, han sigut detinguts els dos homes, als quals se’ls imputa un delicte de danys per imprudència greu, després de passar a disposició del Jutjat de Dénia, han quedat en llibertat, a l’espera de juí ferm.

También te puede interesar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *