Successos

Diverses incidències deixen sense llum el centre de Dénia

Sobre les 15.00 hores es produïa l'apagada i s'espera que els tècnics culminen els treballs al llarg de la vesprada
Mapa d'incidències d'Iberdrola / Redacció

Durant la vesprada d’este divendres, diversos carrers del centre de Dénia han quedat a les fosques. Segons informen des del Grup Iberdrola, s’han detectat incidències en diferents punts: carrer Marqués de Camp, Magallanes, Colón, Manuel Latur Doctor o plaça del Convent entre altres.

Les avaries semblen estar solucionant-se des de les 16.15 hores en diversos dels punts reportats i s’espera que els tècnics culminen els treballs al llarg de la vesprada. De moment, es desconeix la causa d’estes apagades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *