Societat

La ciutadania poblera demostra la seua solidaritat amb Protecció Civil

Donacions recents del Teulada Moraira Lions Club i l'AVIB reforcen la preparació de l'agrupació davant emergències
Benitatxell / Redacció

La ciutadania poblera continua demostrant la seua solidaritat i un gran suport a l’agrupació local de Protecció Civil. Són moltes les entitats que valoren el seu treball i volen contribuir amb els voluntaris i voluntàries a través de donacions.

Recentment, l’agrupació ha rebut dues donacions de material que els ajudarà a estar més preparats davant emergències. Destaca la del Teulada Moraira Lions Club, que ha donat dues pantalles d’emergència valorades en prop de 2.500 euros. Aquestes són utilitzades en accidents o incidents en la via pública per a millorar la seguretat i preservar privacitat de les víctimes.

El segon donatiu, atorgat per l’Asociación Vecinos Internacional de Benitachell (AVIB) per valor de 650 euros, és una motobomba per a poder realitzar buidatges d’aigua, hidrar camions de bombers des de piscines o pous i protegir habitatges en cas d’incendi, llançant aigua a la vegetació confrontant des d’una piscina o depòsit d’aigua.

Fa a penes un any, van rebre un jupetí per a realitzar la maniobra d’Heimlich i una cadira d’evacuació per part del grup de ball Pam’s Danse Fitnes Ladies i un matrimoni alemany col·laborador habitual. I també el Lions Club i AVIB havien realitzat donacions anteriorment a l’agrupació.

Com ha destacat la regidora de Seguretat Ciutadana, María José Ivars, “realitzen una labor impecable en el nostre municipi, i a més de forma desinteressada. No és d’estranyar que la gent vulga agrair-los-ho aportant el seu granet d’arena. A eixa gent, només podem donar les gràcies per la seua solidaritat i suport”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *