Esports

Eddy Martínez va aconseguir marca mínima a Altura per al Nacional Sub 16

El CA Baleària Diànium va realitzar una organització impecable d'este esdeveniment que va comptar amb una alta participació d'atletes
Atletes del club dianense que van participar en la jornada atlètica / CA Baleària Diànium

La pista d’atletisme del poliesportiu municipal de Dénia va viure una gran jornada d’atletisme amb la disputa d’una doble trobada de la final B del Campionat d’Espanya de clubs absolut en la Lliga de Segona Divisió. L’esdeveniment va ser possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Dénia i un destacat equip de voluntaris del CA Baleària Diànium. Este esdeveniment va marcar una fita històrica per a la localitat, sent la segona vegada que Dénia acull un partit de lliga nacional femenina i la primera en masculina, amb equips provinents de Canarias, Cádiz, Màlaga, Murcia, Mallorca, Torrent, Moncada i Silla.

En un campionat que va destacar per la seua intensa competència, l’equip masculí de Dénia va aconseguir una notable vintena posició entre 37 equips, mentres que l’equip femení es va col·locar en el 33é lloc de 50 equips, la qual cosa és especialment meritori atés que la plantilla està composta en la seua majoria per joves promeses locals.

El format del campionat, on cada atleta busca sumar la major quantitat de punts possible per al seu equip a través de marques personals, va resultar ser extremadament atractiu i motivador per als participants. Els atletes de Dénia no sols van competir, sinó que també van brillar: Iván Gómez es va emportar el primer lloc en triple salt i l’equip masculí de 4×400 metres va conquistar la pista amb un impressionant primer lloc. A més, Eddy Martínez va aconseguir un notable salt d’1,80 metres en altura, aconseguint la marca mínima per al Campionat d’Espanya Sub16.

Atletes del club dianense que van participar en la jornada atlètica | CA Baleària

L’èxit organitzatiu de l’esdeveniment va ser un altre dels punts alts, amb una planificació impecable malgrat un horari exigent i una vasta quantitat de proves. Els 25 voluntaris i els atletes del club van exercir un paper crucial, assegurant que la competició transcorreguera sense contratemps. Este esdeveniment no sols va destacar per la qualitat esportiva, sinó també per l’esperit de comunitat i el suport entre atletes i organitzadors, reafirmant el paper de l’atletisme a Dénia com una força unificadora i emocionant per a la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *