Esports

El cadet del CFS Dianense finalista de la Copa Federación 1ª Regional

Els xavals que dirigix Dani Franco tindran com a rival al Novelda Unión
Plantilla del conjunt Cadet del CFS Dianense / CFS Dianense

El pavelló municipal de Castalla serà l’escenari, este dissabte, a les 19 hores, d’una apassionant final de la Copa Federació de 1a Regional de fútbol sala, on el conjunt cadet del CFS Dianense s’enfrontarà al Novelda Unión. Este partit no sols determinarà al campió de la copa, sinó que també marcarà una fita per als joves jugadors dianenses.

L’equip dirigit per Dani Franco arriba a esta final després d’una brillant fase de grups, on van aconseguir un impressionant rècord de cinc victòries i una sola derrota, culminant amb una aclaparadora golejada de 8-0 davant CFS La Nucia. Esta victòria no sols va destacar el seu domini en el grup, sinó que també va demostrar la seua capacitat d’executar sota pressió, fent gala d’una forma esportiva excepcional.

Per part seua, el Novelda Unión ha demostrat ser un digne rival, liderant l’altre grup alacantí amb quatre victòries, un empat i una derrota. El seu últim triomf, un ajustat 3-2 contra CFS La Cañada, reflectix la seua tenacitat i habilitat per a tirar avant en moments crítics.

La final promet ser un partit equilibrat i emocionant, amb tots dos equips mostrant el seu potencial i un desig ardent de triomf. Per als jugadors del CFS Dianense, este partit té un significat addicional, ja que representa el tancament de la seua etapa formativa en el club. Molts d’estos joves han estat junts durant anys, desenvolupant no sols les seues habilitats en el camp sinó també un fort llaç de companyonia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *