Esports

El cadet del CFS Dianense va caure en la final de Copa Federación per penalties

Els xavals que entrena Diego Franco van perdre davant el CFS La Cañada en fallar una de les penes màximes executades
Equipe cadet del CFS Dianense / CFS Dianense

El Pavelló Municipal de Castalla es va convertir en l’escenari de l’emocionant final de la Copa Federación de 2a categoria cadet de fútbol sala, on el CFS Dianense es va enfrontar al CFS La Cañada en un partit vibrant que va culminar en tanda de penals. El partit acabe en el temps reglamentari amb empat a 2.

Des del xiulet inicial, el CFS Dianense va imposar un ritme alt, pressionant intensament i dificultant la creació de joc del CFS La Cañada. Esta tàctica va donar els seus fruits en el minut 6 quan Iber va trobar el fons de la xarxa, avançant als dianenses. No obstant això, la resposta de CFS La Cañada va ser ràpida, i Lorente va marcar l’empat a 1 quatre minuts més tard.

El partit va continuar equilibrat, amb tots dos equips mostrant precaucions defensives però sense renunciar a l’atac. La intensitat del joc va augmentar, i va ser el CFS Dianense qui es va avançar novament gràcies a un gol d’Amine. No obstant això, l’alegria va durar poc, ja que Galván va aconseguir l’empat per a CF La Cañada, portant el partit a un 2-2 que es mantindria fins al final del temps reglamentari.

La final va haver de decidir-se en els llançaments de penal, on la fortuna no va somriure al CFS Dianense, que va errar un dels seus intents. Per part seua, el CF La Cañada va ser efectiu en tots els seus llançaments, portant-se així el títol de campió.

Malgrat la derrota, el CFS Dianense pot sentir-se orgullós del seu acompliment al llarg de la temporada i d’haver arribat a la final. Este resultat és un reflex de l’esforç i la dedicació de l’equip i el seu cos tècnic, encapçalat per Diego Franco, els qui sens dubte usaran esta experiència per a continuar creixent i millorant en futures competicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *