Esports

El campió CF Benidorm juga davant una necessitada UD Calpe

La plantilla que entrena Lauro Techeira vol acomiadar la lliga regular amb una victòria
Lauro Techeira en la seua banqueta / Javier Zamora

La UD Calp s’enfronta a un desafiament monumental este dissabte a les 18.30 hores quan reba al CF Benidorm, campió de la categoria, en el seu propi estadi. Després de la dolorosa derrota patida a Xàtiva, els calpins no depenen de si mateixos per a recuperar la tercera plaça. Per a mantindre vives les seues esperances d’ascens, necessiten guanyar els sis punts restants i esperar que l’Olímpic de Xàtiva entropesse en els seus compromisos.

L’equip dirigit per Lauro Techeira ha demostrat la seua vàlua al llarg de la temporada. Malgrat no dependre de si mateixos en esta recta final, la plantilla calpina ha donat una gran mostra de competitivitat i lliurament, i buscarà acomiadar la temporada amb el major nombre de punts possibles. La directiva del club, conscient de l’esforç i la dedicació dels seus jugadors, ha organitzat una barbacoa per a homenatjar-los en finalitzar el xoc.

Techeira podrà comptar amb tots els seus efectius per a este crucial enfrontament. La plantilla ha entrenat amb intensitat i està llesta per a donar-ho tot en el camp. Davant, el CF Benidorm arriba sense pressions i amb la baixa significativa del seu golejador, Matias Aquino, la qual cosa podria jugar a favor del Calp.

El CF Benidorm, ja coronat campió, afronta la trobada sense la pressió d’haver de sumar punts. Esta relaxació podria ser una arma de doble tall, ja que si bé podrien jugar sense la tensió d’assegurar un resultat, també podrien mancar de la intensitat necessària que ha caracteritzat la seua temporada.

Independentment del resultat de les dos últimes jornades, la temporada de la UD Calpe ha sigut notable. La directiva, conscient d’això, ha preparat una barbacoa com a mostra d’agraïment i reconeixement a l’esforç i dedicació de la plantilla i cos tècnic. Este gest subratlla la unió i l’esperit d’equip que ha caracteritzat a la UD Calpe durant tota la campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *