Esports

El CB Joventut Xàbia infantil jugarà la final de 3a Zonal

Els xavals que dirigix Toni Díaz van remuntar un desavantatge d'11 punts al CB Campanar
Tono Díaz amb els seus jugadors de l'equip infantil del CB Joventut Xàbia / CB Joventut Xàbia

El pavelló Miguel Buigues de Xàbia es va vestir de gala per a ser testimoni d’una de les pàgines més brillants en la història del CB Joventut Xàbia Infantil. Els joves verdinegros van protagonitzar una remuntada èpica enfront del CB Campanar en les semifinals, culminant amb una victòria per 37 a 21, que els atorga un merescut passe a la gran final autonòmica.

L’equip local va iniciar el partit enfrontant un dèficit d’11 punts, herència de la trobada d’anada. No obstant això, la determinació i la intensitat van ser les claus per a revertir la situació adversa. Al llarg de la trobada, els xavals de Xàbia van demostrar una maduresa impressionant, executant cada jugada amb precisió i mantenint la calma en els moments crítics.

L’afició va jugar un paper crucial des de les graderies, convertint-se en l’impuls addicional que necessitava l’equip. Els continus ànims i el suport incessant van ser un motor per als joves jugadors, que no van deixar de lluitar i creure en les seues possibilitats fins al xiulet final.

Final davant el CB Pincaya

La gran final els enfrontarà al CB Pincaya en el pavelló de Canals a les 10 hores,  el CB Joventut Xàbia buscarà coronar-se campió autonòmic. L’equip ja està centrat en la preparació per a este crucial partit, amb l’esperança de mantindre el nivell competitiu demostrat i portar a casa el trofeu.

Este assoliment no sols representa un triomf esportiu per al CB Joventut Xàbia, sinó també un testimoniatge de l’esforç, sacrifici i treball dur d’estos joves atletes que ara es preparen per a enfrontar el seu pròxim desafiament en la final autonòmica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *