Esports

El CD Dénia B es jugarà l’ascens en el camp Diego Mena

Els dianenses que es van avançar en el marcador van empatar a 2 en el camp del CF Castalla
Equip titular del CD Dénia B a Castalla / CD Dénia

L’eliminatòria per l’ascens a Segona FFCV entre el CF Castalla i el CD Dénia B es decidirà en el partit de tornada a disputar en el camp Diego Mena. En el partit d’anada jugat en el camp municipal de Castalla al final del partit el marcador va ser de 2 a 2.

El xoc va congregar a un bon nombre de seguidors locals que van estar fent costat als seus jugadors. El conjunt visitant va saber jugar perfectament en l’arrancada del xoc i va aconseguir posar-se per davant en el minut 2 amb el punt de Borja Martínez.

A partir d’aquest moment el joc es va anivellar, amb un CD Dénia B que va mantindre a ratlla els atacs locals. La defensa groga no va caminar amb contemplacions i va repel·lir amb encert els intents de rematada del seu rival. Al descans es va arribar amb avantatge visitant per 0 a 1.

En la represa el CF Castalla va pujar la seua línia de pressió, davant un CD Dénia B que va prendre més avantatge en el marcador amb el punt de Juanito en el minut 62. Amb el 0 a 2 semblava que el xoc no es podia escapar als visitants. Dos minuts més tard, els locals van acurtar l’avantatge amb el punt d’Alòs.

Eixe gol va provocar que els locals prengueren aire aconseguint ficar-se de nou en un partit que poc abans van tindre perdut. El CF Castalla amb l’ànim del seu públic i amb més empenyiment que joc va aconseguir anivellar el marcador mancant 3 minuts per al final. El gol de Víctor provoca que les espases estiguen en tot l’alt de cara al xoc de tornada a jugar en el camp Diego Mena de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *