Esports

El CD Dénia B jugarà davant el CF Castalla per l’ascens a Segunda FFCV

Els dianenses jugaran el partit de tornada en el camp Diego Mena el que suposa un lleuger avantatge
Pilota oficial de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana / Javier Zamora

Este dissabte marca l’inici d’un emocionant desafiament per al CD Dénia B, que s’enfrontarà al CF Castalla en el camp Municipal de Castalla en la primera ronda dels play-offs d’ascens a la Segona FFCV. El CF Castalla, conegut per la seua sòlida defensa, va tancar la temporada regular en la tercera posició del grup 14 i es va destacar per ser l’equip amb menys gols encaixats, la qual cosa promet un enfrontament tàctic i disputat.

L’equip local, CF Castalla, compta amb una plantilla profundament arrelada en la seua pedrera, amb la inclusió de jugadors que han transitat des del futbol sala, destacant a Ousama, exjugador del CFS Ribeco Castalla. Este detall afig un interessant gir tàctic al joc, suggerint un possible avantatge en agilitat i tècniques d’espai reduït.

Per part seua, el CD Dénia, dirigit per David Mira, s’enfronta al desafiament amb optimisme, secundant-se en l’avantatge de jugar el partit de tornada en el seu feu, la qual cosa podria ser decisiu en esta eliminatòria. L’estratègia i la preparació seran claus per a aprofitar esta oportunitat i tancar la sèrie a casa amb una possible celebració d’ascens.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha establit el calendari que començaran este cap de setmana, amb els partits de tornada programats per a l’1 o 2 de juny. Este sistema de competició directa no sols augmenta la pressió sobre tots dos equips sinó que també intensifica l’emoció per als aficionats i jugadors.

El sorteig en la seu de la federació ha delineat el camí per a l’ascens, amb diversos aparellaments que prometen competències igualment renyides en altres zones, la qual cosa garantix un final de temporada emocionant i ple de futbol de qualitat a la recerca d’un lloc en la Segona FFCV.

El sorteig realitzat en la seu federativa va atorgar els següents emparedaments :

Xilxes CF – Godella B
CF Castalla – CD Dénia B
CF Vilafamés – Sollana CF
CD Cuenca Mestallistas – Sporting Saladar
UD Anna – R. Santa Bàrbara CF
CF S. Alaquàs – CF Miramar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *