Esports

El CD Dénia B va tancar la lliga golejant a l’Iraklis (7-1)

Els dianenses acaben com a segons en la classificació i disputaran la promoció d'ascens
Plantilla del CD Dénia B que comenzó la temporada / Javier Zamora

L’última jornada del Grup XII de la Tercera FFCV va ser testimoni de com el CD Dénia B va consolidar la seua segona plaça amb una impressionant golejada de 7-1 enfront de l’Iraklis, en un partit que no va presentar complicacions per als locals. Amb este resultat, el CD Dénia B s’assegura un lloc en la promoció d’ascens, buscant seguir els passos del líder indiscutible de la lliga, Foietes Benidorm.

Foietes Benidorm, per part seua, es va confirmar com el campió del grup i va aconseguir l’ascens directe després d’una victòria ajustada de 0-1 contra el Monnegre Mutxamel fora de casa. Este triomf subratlla una temporada excepcional per al Benidorm, que ha dominat la competició de principi a fi.

En altres trobades, el CF Benitatxell també va deixar la seua petjada amb una notable victòria de 8-1 sobre el Beniarbeig CF, culminant la lliga en una impressionant quarta posició. Mentrestant, el Joventut Pedreguer va véncer a l’Orba CF B per 3-1 en un partit ben disputat, i l’UD Ondarense es va emportar els tres punts enfront del cuer Alacant City B amb un contundent 3-0.

El Pego CF B va tancar la seua campanya amb una victòria de 3-1 davant el Mutxamel, finalitzant la temporada amb una nota positiva.

La jornada no sols va tancar el capítol regular de la lliga, sinó que també va posar l’escenari per a emocionants dols en la promoció d’ascens, on equips com el CD Dénia B buscaran capitalitzar la seua temporada exitosa per a ascendir de categoria. Les expectatives són altes i el futbol en la Tercera FFCV promet continuar entregant emocions mentres els equips lluiten per un lloc en la pròxima divisió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *