Esports

El CD Dénia busca la permanència a Crevillent

Als dianenses els espera un rival ja classificat per a la promoció d'ascens
Panucci envoltat de jugadors rivals durant un partit / Javier Zamora

El CD Dénia visita, este diumenge, el camp Enrique Miralles per a enfrontar-se a les 18 hores al Crevillente Deportivo. Un rival que arriba a esta cita eufòric després de la seua recent classificació per a la promoció d’ascens. Encara que els locals ja han celebrat la seua passada, encara lluiten per assegurar el segon lloc, la qual cosa afig tensió a la trobada enfront de la formació de la Marina Alta.

El tècnic dianenseJuanjo Antolí, ha preparat intensament este partit, conscient de la importància de sumar tres punts que podrien significar la permanència. No obstant això, l’equip haurà d’afrontar l’absència de Paco, un pilar fonamental que es perdrà la trobada per sanció.

Per part seua, el Crevillente Deportivo, dirigit per Dani Pina, també enfronta contratemps amb la baixa de Guardiola, un altre jugador clau que està sancionat. Malgrat estos desafiaments, s’anticipa una gran afluència de públic en l’estadi, on l’afició local espera rendir un merescut homenatge al seu equip per assegurar un lloc en la promoció.

Amb tots dos equips enfrontant importants absències i amb molt en joc, el partit promet ser un emocionant xoc d’aspiracions contraposades: la lluita per evitar el descens i el desig de tancar amb brillantor la temporada regular.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *