Esports

El CD Dénia jutge del CF Santa Pola

Els dianenses que no es juguen res mesuren les seues forces davant un necessitat rival
Carlos Ribes jugant davant el CF Santa Pola / Javier Zamora

En el camp Manuel Macía de Santa Pola, este diumenge a les 18 hores, es veuen les cares el CF Santa Pola i el CD Dénia en un partit crucial per a l’equip local en la seua lluita per la permanència. Mentre CF Santa Pola s’enfronta a un desafiament difícil, necessitant no sols una victòria sinó també dependre d’altres resultats, el CD Dénia arriba al partit sense pressions, havent assegurat la seua continuïtat en la categoria després de la seua victòria contra l’Hèrcules la setmana passada.

L’equip de Juanjo Antolí, tècnic del CD Dénia, es presenta en esta trobada amb la tranquil·litat d’haver complit amb els seus objectius de la temporada, la qual cosa els permet enfrontar el partit amb menys tensió i més enfocament en la competició pura. No obstant això, l’absència de George, qui complix sanció, podria ser un factor a tindre en compte en l’alineació de l’equip.

El CF Santa Pola, per part seua, s’enfronta a una situació complicada, lluitant no sols contra el seu rival directe en el camp sinó també amb la pressió dels resultats en altres partits que podrien determinar el seu futur en la categoria. Amb la urgència de la victòria en l’ambient, s’espera que l’equip local isca amb tot des del primer minut.

Este partit promet ser emocionant, no sols per les implicacions en la taula de classificació sinó també per la dinàmica d’un equip que lluita per sobreviure enfront d’un altre que pot jugar amb la llibertat que dona la seguretat d’haver complit la seua meta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *