Esports

El CD Dénia va acomiadar la temporada amb una derrota a Santa Pola

Els dianenses tanquen una mediocre temporada en la qual no han estat amb la regularitat necessària per a estar entre els millors
Facu i Pablo Seguí jugant una pilota en la banda / Javier Zamora

En una jornada plena d’emocions i amb molt en joc, el CD Dénia va patir una derrota dolorosa per 2-1 davant el Santa Pola CF, equip que també va acabar perdent la categoria malgrat la seua victòria.

Els locals es van avançar en el marcador, mostrant la seua determinació per lluitar fins a l’últim moment per a mantindre’s en la competició. Rubén Zazo, en una jugada ben executada, va aconseguir igualar el partit abans del descans, donant esperances al CD Dénia de poder traure una cosa positiva.

No obstant això, la trobada es va definir en el minut 78, quan els locals van obtenir el gol decisiu que va marcar el 2-1 final. Malgrat els esforços, el gol tardà va deixar als dianenses sense temps suficient per a reaccionar, sumant així una altra derrota en una temporada que ha estat plena d’alts i baixos per a l’equip.

El CD Dénia haurà de reflexionar sobre esta temporada i planificar els seus pròxims passos amb l’objectiu de revertir les seues fortunes. Mentrestant, l’afició espera amb ànsies que el club puga trobar el camí de retorn a la competitivitat i eventualment a la promoció a categories superiors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *