Província

El CD Dénia va caure a Crevillent i es complica la permanència

Malgrat empatar el CD Jávea seguix en llocs de descens
El defensa dianense Castillo durant un partit / Javier Zamora

Amb tot just dos jornades restants, els equips de la Marina Alta afrontaran moments decisius en la Lliga Comunitat, amb el CD Jávea, la UD Calpe i el CD Dénia patint resultats adversos que posen en risc els seus objectius de temporada.

El CD Dénia no aconseguix assegurar la seua permanència en caure derrotat 3-0 enfront d’un Crevillente Deportivo que va festejar la seua presència en la promoció d’ascens quallant un gran partit. La falta d’efectivitat i la solidesa del rival van deixar als dianenses pendents d’un fil, amb l’obligació de guanyar en la pròxima jornada a l’Hèrcules CF per a evitar complicacions majors.

El CD Jávea, després d’empatar 1-1 amb La Nucia B, ha tornat a la zona de descens, deixant-se sense marge d’error en la seua lluita per la permanència. Els blanc-i-vermells es van avançar en el marcador, però no van poder mantindre el seu avantatge. Els locals van igualar el xoc a l’inici de la segona mitat. Un resultat que complica la situació de totes dos esquadres en la seua lluita per la permanència.

D’altra banda, la UD Calpe ha vist com s’esfumaven les seues esperances d’aconseguir la promoció d’ascens després de caure 3-1 enfront del CD Olimpic de Xàtiva en una batalla directa per esta posició. Els calpins van acusar la pressió i sobretot l’ambient advers de la graderia.

Els locals van ser superiors aprofitant el suport de la seua afició per a emportar-se la victòria. Malgrat un breu empat a càrrec de Fede abans del descans, el CD Olimpic es va imposar ràpidament en la segona mitat, afegint dos gols més al seu compte i deixant al Calp sense opcions de victòria.

Ara, amb el rellotge en contra i la pressió augmentant, la Marina Alta es prepara per a unes dos últimes jornades d’alta tensió en les quals es jugaran la temporada en cada minut de joc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *