Esports

El CD Dénia va guanyar a l’Hèrcules B aconseguint la permanència

Emotiu comiat de l'etern capità Carlos Ribes davant la seua afició
Carlos Ribes abraçat amb l'entrenador Juanjo Antolí / Javier Zamora

El CD Dénia va aconseguir una important victòria per 2-0 davant l’Hèrcules B, assegurant així la seua permanència en la Lliga Comunitat per a la pròxima temporada. Des del començament del partit, els jugadors del Dénia van demostrar la seua determinació i van controlar el joc amb intensitat.

La trobada va començar amb un CD Dénia molt decidit a aconseguir els tres punts. Les entrades per la banda dreta, protagonitzades per un extraordinari Pablo Seguí i secundat per Carlos Ribes, van desajustar la defensa de l’Hèrcules B. Va ser en una d’estes internades que Seguí va arribar a la línia de fons i va cedir la pilota a Panucci, qui no va perdonar i va marcar el 1-0 en el minut 9. Este gol primerenc va donar tranquil·litat a l’equip local.

L’Hèrcules B va mostrar bon tracte amb la pilota, però va tindre dificultats per a arribar a l’àrea defesa per Edu Samblás. Per contra, el CD Dénia va continuar dominant el partit i creant perill per les bandes. A la mitja hora de joc, Renzo va anotar el segon gol, resolent amb habilitat una jugada ofensiva i posant el marcador 2-0.

En la segona mitat, l’Hèrcules B va tindre més possessió de la pilota, però va mancar de profunditat en els seus atacs. Els minuts van passar sense que els visitants pogueren crear perill real. El CD Dénia, per part seua, va tindre diverses oportunitats per a augmentar el seu avantatge, però la falta de punteria en les rematades finals va evitar més gols. L’única ocasió clara de l’Hèrcules B va ser neutralitzada per una gran intervenció d’Edu Samblás, que va desviar la pilota a servici de cantonada.

Carlos Ribes durant el partit davant l’Hèrcules B | J.Zamora

Comiat Emotiu a Carlos Ribes

El partit va concloure amb un 2-0 en el marcador, la qual cosa va permetre al CD Dénia assegurar la seua permanència en la Lliga Comunitat mancant una jornada. L’afició dianense va viure una vesprada emotiva amb el comiat del capità Carlos Ribes, qui va jugar el seu últim partit a casa. Ribes va ser homenatjat amb un corredor format pels seus companys i l’equip rival, mentre era acompanyat per la seua família en el centre del camp. El capità, un dels jugadors amb més temporades i partits disputats en les categories del futbol valencià, va rebre el merescut afecte dels aficionats.

Amb esta victòria, el CD Dénia afrontarà el seu últim partit a Santa Pola amb la tranquil·litat d’haver complit l’objectiu de la temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *