Esports

El CD Jávea descendix després de caure per 2 a 3 davant la UD Tavernes

L'equip de Julio Ivorra després d'anar guanyant per 2 a 0 es va afonar en la recta final del xoc
Grada llena del campo municipal de fútbol de Xàbia / Vicente Fornés

El CD Jávea descendix a Primera FFCV després de caure per 2 a 3 davant l’UD Tavernes. L’afició va respondre a la crida del club i va omplir el camp municipal de Xàbia, en un xoc de portes obertes.

La trobada semblava eixir a cor què vols per als locals, que van començar amb força i van obrir el marcador al cap de 6 minuts. Pitu va executar una passada precisa a Cabo, qui, davant de Xumi, ho va batre per alt per a posar l’1-0.
Dos minuts més tard, Cabo va tindre una altra oportunitat clara quan va arreplegar una pilota una cosa escairada i, en veure avançat a Xumi, va llançar la pilota per dalt. El porter del Tavernes va evitar el segon gol amb una gran intervenció. No obstant això, Cabo no va tardar a tornar a la càrrega i, al cap d’11 minuts, va marcar de cap per a posar el 2-0 en el marcador amb què es va arribar al descans.

Enfonsament en la segona part

La segona part va començar de manera desastrosa per als locals. A penes al minut de reprendre’s el joc, van encaixar el primer gol visitant amb una rematada de cap de Vicent Blasco, davant una passiva defensa del CD Jávea. Malgrat este contratemps, l’equip local no es va tancar i va tindre les seues ocasions a pilota parada, encara que sense encert de cara al marc rival.

Els últims 15 minuts van ser un atac constant del Tavernes, que va aprofitar les seues oportunitats a pilota parada. Primer, Artur va aconseguir l’empat a dos amb una cabotada precisa. Després, Marc Talens va completar la remuntada amb un tir ras que va col·locar el definitiu 2-3 en el marcador.

Julio Ivorra arreplegant els ànims de part dels aficionats |CD Jávea

El resultat va deixar un sabor amarg en els jugadors i l’afició del CD Jávea, que van veure com s’esfumava un avantatge còmode i crucial. Este revés posa en risc la posició de l’equip en la classificació i afig pressió de cara als pròxims partits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *