Esports

El CD Jávea es juga la permanència en un partit decisiu davant la UD Tavernes

Julio Ivorra té la baixa important del seu davanter Ofi absent per sanció
Graderia del camp municipal de futbol de Xàbia / Javier Zamora

El CD Jávea afronta una altra final en la seua lluita per la permanència este diumenge a les 18 hores, acomiadant-se de la seua afició en el camp municipal amb una crucial trobada davant la UD Tavernes. Este partit, de vital importància per a la formació blanc-i-vermella, serà l’últim a casa d’una temporada plena de desafiaments.

L’equip dirigit per Julio Ivorra ha demostrat ser capaç de manejar la pressió al llarg de la temporada. Han hagut de jugar amb la necessitat de puntuar en moltes jornades i han eixit airosos, la qual cosa els ha portat a acumular una ratxa positiva de sis partits sense conéixer la derrota. Este impuls anímic pot ser decisiu en una trobada en el qual només val guanyar per a mantindre vives les esperances de permanència.

Absència Clau

No obstant això, Ivorra haurà de plantejar el partit sense un dels seus homes clau. Ofi, el seu davanter estrela, no podrà estar en el terreny de joc a causa de una sanció. Esta absència és significativa, però l’equip ha demostrat tindre la resiliència necessària per a superar obstacles durant tota la campanya.

A Tot o Res

La permanència del CD Jávea implica guanyar este partit crucial davant la UD Tavernes. Un triomf no sols els permetria arribar amb opcions a l’última jornada, sinó que també asseguraria un tancament positiu davant la seua afició, que ha sigut un suport constant durant tota la temporada. La situació és clara: guanyar per a continuar somiant amb la salvació.

L’ambient en el camp municipal de Xàbia serà electritzant. Els aficionats estan preparats per a fer costat al seu equip en esta crucial batalla. La UD Tavernes, encara que no es juga tant com el CD Jávea, serà un rival dur i determinat.

El CD Jávea s’enfronta a un moment decisiu en la seua temporada. Amb la pressió de jugar per la permanència i l’absència de Ofi, l’equip haurà de mostrar tot el seu caràcter i determinació. Guanyar este partit és essencial per a arribar amb opcions a l’última jornada, on tot pot ocórrer. El suport de l’afició i la ratxa positiva recent seran factors clau en esta batalla final per la permanència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *