Esports

El CD Jávea pretén seguir la seua bona ratxa a La Nucia

Els xabieros travessen el seu millor moment de la temporada amb 5 jornades sense perdre
Javi conduint la pilota en un partit / Javier Zamora

Este diumenge, el CD Jávea enfrontarà al CF La Nucia en l’estadi Camilo Cano a les 18 hores, en el que es perfila com una final anticipada per la lluita contra el descens. Tots dos equips, separats per tot just dos punts en la classificació, es veuran les cares en un moment crucial de la temporada.

Els blanc-i-vermells, dirigits per Julio Ivorra, estan gaudint del seu millor moment en la temporada, havent aconseguit mantindre’s invictes en les últimes cinc jornades i escapant de les posicions de descens. Esta sèrie de bons resultats ha revitalitzat a l’equip, que ara veu una llum al final del túnel en la seua lluita per la salvació.

Per part seua, l’equip local, que actualment té un avantatge de dos punts sobre l’equip xabiero, enfronta esta trobada amb la pressió de no sols mantindre la seua posició sinó de distanciar-se del seu rival directe. Una derrota davant els visitants no sols esborraria el seu lleuger avantatge en punts, sinó que també podria comprometre seriosament la seua permanència en la categoria.

Este enfrontament entre dos equips desesperats per evitar el descens promet estar carregat d’intensitat i emocions, ja que tots dos saben que els punts en joc podrien determinar el seu destí en la competició.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *