Esports

El CD Jávea s’acomiada de la Lliga Comunitat amb una derrota

La formació blanc-i-vermella va perdre en la seua visita al camp del Crevillent Esportiu per 4 a 0
Caturla buidant una pilota de cap / Javier Zamora

El CD Jávea va concloure la seua marxa en la Lliga Comunitat amb una contundent derrota per 4 a 0 davant el Crevillente Deportivo en el camp Enrique Miralles. El partit, que certificava el descens ja segellat de l’equip visitant, va ser dominat de principi a fi pels locals, que es van acomiadar de la seua afició amb una actuació estel·lar abans d’enfrontar-se als desafiaments de la promoció d’ascens.

Des del començament del partit, el Crevillente Deportivo va imposar un ritme alt que el CD Jávea, dirigit per Julio Ivorra, no va poder contrarestar. La superioritat dels locals va quedar evidenciada en el minut 15, quan Guille va finalitzar amb èxit una jugada preparada per Gálvez, obrint el marcador. Poc després, el mateix Guille va duplicar l’avantatge amb una precisa assistència de Pina, deixant al CD Jávea encara més vulnerable.

La desfeta per al conjunt visitant va continuar amb el tercer gol, obra de Gálvez en el minut 29, qui va superar al porter Miller en un mà a mà. Abans que acabara la primera mitat, Gálvez va tornar a ser protagonista en marcar el quart gol, culminant una primera part devastadora per a l’equip local.

Amb el partit ja decidit, el Crevillente Deportivo va moderar el seu ímpetu en la segona mitat, gestionant l’esforç de cara al seu pròxim compromís en la promoció d’ascens. Este canvi d’enfocament va reflectir la seua intenció de preservar la condició física sense comprometre la seua preparació per als reptes futurs.

Per al CD Jávea, el final del partit va marcar el tancament d’una temporada difícil, amb molts moments desafiadors que finalment van desembocar en el descens. La reflexió i la planificació seran crucials per al club en el seu camí cap a la reconstrucció en la Primera FFCV, amb l’objectiu de tornar més fort i millor preparat per als desafiaments futurs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *