Esports

El CD Paidos Dénia debutarà en el Nacional Infantil davant Valdepeñas

Els dianenses disputaran la Fase Final del Campionat d'Espanya infantil en la localitat d'Utebo
CD Paidos Dénia infantil / CD Paidos Dénia

La delegació del CD Paidos Dénia infantil prepara les seues maletes per a a UteboZaragoza, per a competir en la Fase Final Campionat d’Espanya, un prestigiós torneig que reunix els campions de diverses comunitats autònomes.

Dirigits per Nata Grimalt, els joves talents del futbol sala dianense debutaran el divendres a les 18.30 hores contra l’Ajuntament Valdepeñas, el potent conjunt de Castella-la Manxa, en el que promet ser un inici vibrant en el Palau dels Esports d’Utebo.

El dissabte, a les 18.30 hores, el desafiament continua quan s’enfronten a l’equip amfitrió, Sport Aragón, campions de la comunitat local, marcant així el segon enfrontament del torneig en el mateix escenari.

Equip de Sport Aragó

El tancament de la participació del CD Paidos Dénia està programat per al diumenge a les 12.30 hores contra l’Aljucer Murcia, campions de la Regió de Múrcia, culminant així un cap de setmana carregat de futbol sala d’alt nivell.

Amb grans expectatives i una mescla de nerviosisme i emoció, els joves del CD Paidos Dénia estan llestos per a deixar la seua petjada en el torneig, buscant fer d’esta experiència esportiva un record inesborrable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *