Esports

El CD Paidos Dénia va revalidar el seu títol de campió autonòmic de Fútsal

La formació entrenada per Nata Grimalt va derrotar en la final al CD Exposición per 7 a 0 i estarà en el Campionat d'Espanya
El CD Paidos Dénia con el trofeo / FFCV

El CD Paidos Dénia es va coronar campió autonòmic infantil de futbol sala després de véncer contundentment al CD Exposición per 7-0 en una final que es va dur a terme en el pavelló. La Bosca de Borriana. L’equip dianense va mostrar una superioritat aclaparadora tant en atac com en defensa, deixant en clar la seua qualitat i determinació per a emportar-se el títol.

Des de l’inici, els xics que entrena Nata Grimalt van eixir amb una agressivitat ofensiva que prompte es va traduir en gols. Beltrán va obrir el marcador, mentres que Iván i Carlos, amb dos doblets cadascun, i Álex, amb un altre punt, van completar la notable actuació golejadora del conjunt de la Marina Alta.

Jugadors dianenses abraçats després d’un gol | FFCV

A pesar que el marcador al descans reflectia un avantatge significatiu per al Paidos Dénia, la primera part va ser més renyida del que els números indicaven. El CD Exposició, encara que menys precís, va crear diverses oportunitats que no va poder convertir en gol degut a la falta de precisió o a la sòlida defensa dels dianenses, que també van aconseguir repel·lir dos llançaments de 10 metres concedits per les faltes acumulades.

La segona mitat de la trobada va ser un monòleg del CD Paidos Dénia. Iván i Carlos van estendre l’avantatge amb una efectivitat que va enfonsar qualsevol esperança de remuntada del CD Exposició. Encara que l’equip rival va intentar reaccionar jugant de cinc, la falta d’encert enfront del porter i els pals va mantindre el domini en mans de la formació dianense, que va tancar el partit amb l’últim gol d’Álex.

Nata Grimalt amb els seus xics i el trofeu de campions | Paidos Dénia

Este triomf no sols consagra al CD Paidos Dénia com a campió autonòmic sinó que també demostra l’alt nivell dels seus jugadors i l’excel·lent treball realitzat pel cos tècnic, liderat per Nata Grimalt. Amb este títol, el CD Paidos Dénia culmina una temporada magnífica, omplint d’orgull a tota la seua afició i a la comunitat esportiva de Dénia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *