Esports

El CE Pedreguer descendix després de caure davant el Real Gandia per 2 a 3

El FB Teulada aconseguix salvar-se malgrat caure derrotat a casa davant el CD Olímpic Xàtiva B per 0 a 1
Moment d'un dels partits del CE Pedreguer / CE Pedreguer

L’última jornada en el grup VI de la Segona FFCV va ser un carrusel d’emocions per als equips de la Marina Alta, especialment per al CE Pedreguer i el  FB Teulada, els qui van enfrontar els seus partits amb la soga al coll en la lluita per la permanència. Al final del dia, el CE Pedreguer va descendir després de perdre 2-3 davant el Real de Gandia, mentre que el FB Teulada, malgrat la seua derrota per 0-1 enfront del CD Olimpic Xàtiva B, va aconseguir mantindre la categoria gràcies a resultats aliens.

L’escenari a Pedreguer va ser tibant, amb l’equip local avançant-se en el marcador fins a dos ocasions, alimentant esperances d’una salvació que semblava a l’abast de la mà. No obstant això, la pressió i els nervis van fer mossa en els locals, que van veure com el Real de Gandia remuntava i gestionava millor els moments crítics de la trobada. Malgrat la derrota, la situació de l’el Real de Gandia no requeria imperiosament la victòria, però la van obtindre per a assegurar la seua posició.

A Teulada, el drama es va mantindre fins als últims minuts, amb una trobada marcada per la tensió i la urgència de punts. El gol visitant en el minut 87 semblava un pitxer d’aigua freda per als locals, però la combinació d’altres resultats, incloent-hi les derrotes dels seus directes competidors per la permanència, va permetre als de Teulada celebrar al final del dia.

El CF Orba, un altre equip de la Marina Alta, va participar indirectament en la jornada decisiva, empatant amb la UD Beniopa (1-1) en un resultat que, encara que no alterava directament el seu futur, sí que va influir en la sort dels seus veïns.

D’altra banda, l’inflat 14-2 del Gorgos CF al Rafelcofer, que va jugar amb deu homes, va reflectir un marcador poc habitual que va destacar en la jornada per la seua excepcionalitat, encara que sense incidències rellevants en la lluita per la permanència.

Amb el descens del CE Pedreguer i la salvació agònica del FB Teulada, es tanca una temporada plena d’alts i baixos per als equips de la Marina Alta en la Segona FFCV.

La classificació final dels comarcals és: Gorgos CF quart classificat amb 57 punts. El CF Orba acaba com a quint classificat amb 56 punts. El FB Teulada finalitza com a tretzé amb 30 punts i el CE Pedreguer descendix a Tercera FFCV després d’acabar com a penúltim amb 28 punts.
Ara, amb el campionat conclòs, comença un temps de reflexió i planificació per a encarar els reptes de la pròxima temporada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *