Esports

El Centre Esportiu Dénia prepara un estiu carregat d’activitats

Aqualia obri el termini d'inscripció de l'Escola Multi Esport per a xiquets i xiquetes de 4 a 14 anys
Niños en la piscina del Centro Deportivo Dénia / Centro Deportivo Dénia

L’Escola Multi Esport del Centro Deportivo Dénia inaugurarà la seua temporada estival oferint un espai de recreació i aprenentatge per als xiquets i xiquetes de Dénia i voltants. Des del 25 de juny fins al 6 de setembre, els joves de 4 a 14 anys tindran l’oportunitat de gaudir d’un programa diversificat i emocionant, dissenyat per a fer de les seues vacacions una experiència memorable.

L’escola, que compta ja amb 14 anys d’experiència, seguix compromesa amb la missió de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar durant l’estiu, proporcionant un entorn segur i estimulant on els xiquets poden desenvolupar-se físicament i socialment. Les activitats programades inclouen esports tant individuals com d’equip, manualitats, i jocs que no sols entretenen, sinó que també fomenten valors com la companyonia i el respecte mutu.

Xiquets i xiquetes jugant | Centro Deportivo Dénia

Les instal·lacions del Centro Deportivo Dénia estan perfectament equipades per a albergar totes estes activitats. Amb piscines semiolímpicas i recreatives supervisades per socorristes titulats, així com diverses sales i pistes esportives, el centre es posiciona com un lloc ideal per a l’aprenentatge i la pràctica esportiva.

Enguany, a més, el centre ha reforçat la seua oferta amb servicis addicionals que responen a les necessitats de totes les famílies. Els servicis de ludoteca matinera i migdia, juntament amb el menjador, permeten als pares ajustar els horaris dels seus fills segons les seues necessitats laborals, assegurant que els xiquets estiguen ben atesos des de les 7.45 fins a les 15.30 hores.

Més informació en:966 42 66 55, centrodeportivodenia@fcc.es, en http://www.centrodeportivodenia.es o directament en recepció.

El compromís del Centro Deportivo Dénia amb l’educació integral es reflectix també en el seu enfocament cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible. Activitats com a tallers de reciclatge, educació viària i l’ús responsable de l’aigua són testament de la seua dedicació a inculcar en els joves una consciència sobre la importància de la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Cartell informatiu | Centro Deportivo Dénia

En resum, l’Escola multi esport del Centro Deportivo Dénia es presenta com una opció destacada per als pares que busquen un estiu educatiu i divertit per als seus fills. Amb un programa que balanceja perfectament l’esport, l’educació i l’entreteniment, promet ser un estiu inoblidable per a tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *