Esports

El CF Gorgos va véncer al Beniopa 4 a 3 i recupera la quarta plaça

El CE Pedreguer i FB Teulada es juguen la permanència en les dos últimes jornades
Jugadors del CF Gorgos celebrant la victòria / CF Gorgos

Este cap de setmana la Segona FFCV va ser testimoni d’emocions intenses i canvis en la taula, destacant-se la victòria del CF Gorgos per 4-3 sobre el Beniopa. Un partit vibrant que es va decidir en el minut 74 amb un gol de Joan, assegurant així que el CF Gorgos superara a l’Orba en la classificació i arrabassara la quarta posició, encara que tots dos equips ja estan fora de la carrera per l’ascens.

La batalla per evitar el descens continua més viva que mai, amb CE Pedreguer i FB Teulada en el centre d’una lluita agònica que implica cinc equips més. El CE Pedreguer va respirar després d’aconseguir una vital victòria de 3-1 contra el Safor Gandia, eixint dels llocs de descens per primera vegada esta temporada. Ara, es preparen per a un enfrontament crucial contra Montaverner el pròxim cap de setmana.

D’altra banda, el  FB Teulada s’enfronta a un moment crític després de la seua derrota de 5-2 davant  Simat, que li deixa en llocs de descens. Malgrat arribar al minut 60 amb un empat a dos, el FB Teulada no va poder sostindre el ritme en l’etapa final del partit, rebent tres gols en contra. La seua pròxima trobada contra el Real de Gandía es perfila com a decisiu per a les seues aspiracions de permanència.

En un altre front, l’Orba no va aconseguir fer un favor als equips de la Marina Alta en la lluita per la permanència, caient 2-3 davant el Olimpic B. Malgrat una notable millora en la segona mitat i d’anotar dos gols, no va ser suficient per a remuntar el primerenc 0-3 advers.

Finalment, UD Benissa continua mostrant una forma impressionant, aconseguint el seu tercer triomf consecutiu en véncer 2-1 a l’Agost a casa. Este resultat situa al Benissa en una quinta posició prometedora, mantenint vives les seues possibilitats de lluitar per la quarta plaça i tancant una jornada d’alt voltatge en la Segona FFCV.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *