Esports

El Club Gimnasia Calpe acudirà al Nacional amb 5 equips

Les gimnastes calpines entrenades per Montse i Xus Soria van tindre una gran actuació en l'Autonòmic
Gimnastes de l'equip sènior del Club Gimnàstica Calpe / CG Calpe

El Club Gimnasia Calpe va brillar en el Campionat Autonòmic, assegurant el seu lloc en el pròxim Campionat d’Espanya d’Equips i en la 2a Fase de la Copa d’Espanya de Conjunts. Amb un total de 14 medalles en el seu haver, 10 d’elles d’or, 3 de plata i 1 de bronze, els equips de Calp van mostrar el seu domini i destresa en una varietat de categories i aparells.

En la categoria benjamí, Liza Voloshina i Aprelia Kolobneva van conquistar el campionat amb enlluernadores execucions en Mans Lliures i Entenimentada, respectivament. En la categoria aleví, Olga Zyablova, Sofía Shakhanova i Victoria Ureche també van aconseguir el cim, dominant en Mans Lliures, Pilota i Maces.

L’equip infantil Calpe B, compost per Anna María Lebedeva, Ada Ivchenko i Kaori Castellanos, va aconseguir el subcampionat, amb Anna María emportant-se l’or en Corda, Ada el bronze en Cércol i Kaori situant-se en la quarta posició en Maces.

L’equip infantil Calpe A, amb Ainhoa Abad i Taissia Riabtceva, no es va quedar arrere i va aconseguir una destacable quarta posició. Ainhoa va brillar amb una plata en Corda i un quart lloc en Cércol, mentre que Taissia es va col·locar setena en Maces.

En la categoria sènior, Elba Navarro, Stella Galstyan i Nicol Bisbal van assegurar la corona autonòmica, amb Stella obtenint la plata en Pilota i Nicol destacant-se com la millor en Cintes.

El conjunt aleví del club es va destacar en classificar-se en primer lloc, la qual cosa els atorga l’honor de representar a la Comunitat Valenciana en la Segona fase de la Copa d’Espanya de conjunts.

Este èxit no sols demostra l’alt nivell de gimnàstica del Club Gimnasia Calpe, sinó també el compromís i l’excel·lència en la formació dels seus atletes, liderats per les entrenadores Montse i Xus Soria. Amb estos resultats, el club assegura la seua posició com un dels referents de la gimnàstica rítmica nacional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *