Esports

El Dénia Barbarians i el CRUC Castelldefells van homenatjar “Pollo”

El marcador final de 44-34 va reflectir la intensitat de la trobada, amb una merescuda victòria per als dianenses
L'àrbitre Ian Coltman amb els capitans / Dénia Barbarians Rugby

El Poliesportiu de Dénia va ser escenari este dissabte d’una emotiva trobada de rugbi, on el Dénia Barbarians es va enfrontar al CRUC Castelldefels en honor a Antonio Villanueva Vaquero, conegut afectuosament com a “Pollo”. A tres anys de la seua mort, el seu esperit seguix molt present en el cor dels seus companys i aficionats.

El vent, que es va fer sentir amb intensitat, no va impedir que tots dos equips entregaren un espectacle esportiu apassionant i equilibrat. En un gest de fraternitat i respecte, jugadors i familiars de “Pollo” es van reunir en el camp abans de l’inici del partit, reafirmant la companyonia que caracteritza al rugbi.

El partit va estar ple d’acció i emocions, amb tots dos equips optant per un joc obert i dinàmic, la qual cosa va resultar en múltiples assajos i un entreteniment constant per als espectadors. Els dianenses, aprofitant l’ocasió, van incloure a diversos joves promeses de la seua pedrera, que van debutar en l’equip sènior demostrant gran potencial i energia.

El marcador final de 44-34 va reflectir la intensitat de la trobada, amb una merescuda victòria per als Barbarians. L’actuació de l’àrbitre Ian Coltman va ser, com sempre, impecable, contribuint al fet que el joc es desenvolupara en el millor esperit esportiu.

La jornada va concloure amb el tradicional Tercer Temps, on tots dos equips van compartir moments de confraternització en la seu dels Barbarians, segellant un dia carregat d’emocions i solidaritat esportiva. Esta trobada no sols va servir per a recordar a un amic i company volgut, sinó també per a celebrar els valors de respecte, companyonia i amor pel rugbi que “Pollo” tant encarnava.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *