Esports

El Dénia Básquet Club a un pas de Liga EBA

Els dianenses jugaran a Canals la Final Four encara que ascensos i renúncies en altres categories els posen prop d'una categoria superior
El Dénia BC celebrant amb els seus aficionats el triomf a Burjassot / Dénia BC

Este cap de setmana, el Dénia BC ha marcat una fita significativa en classificar-se per a la Final Four, assegurant-se un lloc en la lluita pel campionat autonòmic de Primera Nacional i l’anhelat ascens a la Liga EBA. Després de superar al Burjassot CB en els quarts de final, els dianenses enfrontaran el seu pròxim desafiament a Canals, on es decidirà tot.

Malgrat ser percebuts com la baula més feble entre els contendents, que inclouen a equips de la talla de Maristas ValènciaCB Altea, juntament amb el guanyador entre CB Alginet i Jóvens Almàssera, el Dénia BC no s’acovardix. Dirigits per Eduardo Clavero, els dianenses disputaran la segona semifinal contra el CB Altea a les 19.00 hores. Una victòria els obriria la porta a la final del diumenge a les 12.00 hores, mentre que una derrota els relegaria a competir pel tercer lloc a les 10.00 hores del mateix dia
Liga EBA.

Segons les bases de competició tres seran els ascensos a Liga EBA. L’existència este passat curs de dos vacants en la categoria, sumades a l’ascens de CB Archena, CB Lliria i UPB GandiaLEB Plata fan que virtualment els quatre equips classificats puguen comptar amb plaça en la categoria següent per a la pròxima temporada.
.
la decisió d’ascendir involucra també una anàlisi acurada del pressupost per part de la directiva del club, liderada per la presidenta Marisa Cervera. El salt a la Liga EBA comporta implicacions financeres notables que han de ser avaluades amb precisió per a garantir la sostenibilitat del club en el nivell superior.

Així, el Dénia BC es troba davant una emocionant cruïlla que podria definir el seu futur immediat en el panorama del bàsquet nacional. Amb la comunitat i els aficionats secundant, l’equip es prepara no sols per a competir, sinó per a deixar una marca indeleble en el seu retorn a les grans lligues del bàsquet espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *