Esports

El Dénia BC aconseguix la semifinal en guanyar a Burjassot (62-70)

Els dianenses van haver d'estrényer les dents en l'últim quart després d'anar per davant en el marcador
Plantilla del sènior masculí del Dénia BC / Javier Zamora

Gran èxit del bàsquet dianense en aconseguir l’equip sènior masculí la seua classificació per a la semifinal en el play off d’ascens a Liga EBA després de guanyar a Burjassot per 62 a 70.

El partit es va jugar en el pavelló municipal de Burjassot que va registrar un ple absolut, amb presència de molts aficionats dianenses malgrat que al final no van anar amb autobús. En cotxes particulars van viatjar per a estar al costat dels seus jugadors en un partit tan important per a ells.

Bona arrancada de partit per part d’un Dénia BC que va tornar a córrer molt. Màxima intensitat en defensa i rebotant molt bé sota els taulers. El domini sota els cércols va permetre llançar ràpids atacs que van desarborar la defensa local.

En el segon quart els nervis van aparéixer en totes dues formacions, molta tensió que es va traduir en massa errors tant en pèrdues com en els percentatges de llançament que van ser bastant pobres. Al descans el Dénia BC va marxar amb 6 punts per dalt 33-39.

En la represa, l’equip local entrenat per Ricardo Gorgues es va aplicar en defensa i va aconseguir frenar les penetracions visitants. Gorgues va imposar una defensa zonal que va frenar l’atac del seu rival. Les avantatge dianense va quedar reduïda a 2 punts (45-47) mancant 2 minuts per a finalitzar el quart. Este tercer parcial va tornar a estar dominat pels dianenses (45-50).

L’últim quart va ser intens i emocionant, la parella arbitral va tindre algunes decisions de to casolà, carregant molt prompte de faltes al Dénia BC que va entrar en prima quan restava molt de temps. En atac, els d’Eduardo Clavero, van seguir amb problemes a l’hora d’atacar la zona rival.

En els moments claus del xoc, els llançaments exteriors que tant es van resistir van acabar entrant. El poder rebotador en totes dues zones va permetre que l’avantatge visitant es mantinguera. El pitjor va tornar a ser el baix percentatge d’encert en els tirs lliures. En la recta fina del xoc la pressió local va saber ser ben llegida pels dianenses que es van emportar una victòria molt merescuda alhora que treballada per 62 a 70.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *