Esports

El Dénia BC aplana el seu camí feia la Lliga EBA

Els xics que dirigix Eduardo Clavero van véncer en la pista del NB Torrent (48-55)
Els dianenses celebrant el triomf al costat dels seus aficionats / Dénia BC

L’equip de Dénia BC de primera Nacional ha superat amb èxit la primera de les eliminatòries en la seua lluita pel títol de la categoria i l’ascens a Liga EBA. El partit de tornada dels huitens de final, disputat en el pavelló El Vedat de Torrent, va acabar amb una victòria per als homes d’Eduardo Clavero, els qui es van imposar amb un marcador ajustat de 48-51.

Els locals, conscients de la difícil tasca de remuntar els vint-i-dos punts de desavantatge acumulats en el primer partit, van intentar crear un ambient advers per als seus rivals. Malgrat els seus esforços per imposar un ritme alt de joc i una defensa intensa, l’encert en atac no els va acompanyar en cap moment del partit.

Per contra, la bona defensa i solidesa en el rebot del Dénia Bàsquet els va permetre controlar tant el partit com l’eliminatòria des de l’inici. Al final de la primera mitat, el marcador ja mostrava un clar avantatge de 16-31 per als visitants.

Durant la segona mitat, els amfitrions van mantindre el seu esforç amb l’esperança de guanyar almenys esta segona trobada. Un tercer període igualat va donar pas a un últim quart on els valencians van aprofitar una certa relaxació per part del Dénia BC per a reduir la diferència, arribant a col·locar-se només tres punts per davall en finalitzar el partit.

Jugadors dianenses celebrant la victòria al costat de la seua afició |Dénia BC

Amb esta victòria, el Dénia BC avança als quarts de final on s’enfrontarà al Burjassot CB., que ha superat a Adesavi en la seua eliminatòria. El primer partit d’esta nova sèrie es jugarà a Dénia dissabte que ve 18 de maig a les 19.30 hores, mentre que la volta tindrà lloc el següent dissabte en terres valencianes, atés que el Burjassot C.B. compta amb millor classificació en la Lliga Regular, la qual cosa els atorga el factor pista.

La plantilla i l’afició de Dénia Bàsquet estan entusiasmades i preparades per a enfrontar este nou desafiament, amb la mirada posada en l’objectiu final d’aconseguir la Liga EBA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *