Esports

El Dénia BC li la jugarà a Burjassot després del 78 a 78

Els dianenses no van tindre una bona vesprada i esperen guanyar en terres valencianes
Salt inicial del partit entre Dénia BC i Burjassot CB / Javier Zamora

El Dénia BC es jugarà poder seguir en la promoció d’ascens a Lliga EBA a Burjassot, després de l‘empat a 78 amb el qual va acabar el xoc disputat en el pavelló de Joan Fuster.

Una vegada més es va demostrar que l’afició dianense té molta il·lusió amb este grup de joves jugadors. El pavelló va tornar a quedar-se xicotet després de la gran assistència d’aficionats. De fet els jugadors de la pedrera van haver de seguir el partit des de la mateixa pista on es van habilitar bancs perquè es pogueren asseure.

Sota un gran ambient en la graderia es va iniciar el xoc amb domini local. L’equip que dirigix Eduardo Clavero va eixir amb molt de ritme i va prendre els seus primers avantatges. Van reaccionar molt els xics que dirigix Ricardo Gorgues i van aconseguir neutralitzar l’avantatge. El primer parcial va acabar amb 20-22.

En el segon parcial, el control del joc el va tindre la formació visitant. Als locals els va costar molt tancar el seu rebot, donant opcions a segons llançaments. Un altre problema va ser la falta d’encert en el llançament de tirs lliures. Este parcial va acabar amb un tanteig de 21-26 que va deixar un marcador al descans de 41-48.

Després del descans els dianenses van eixir en tromba i amb un parcial de 7 a 0 van anivellar el marcador. Van estrényer en defensa i això va provocar que els visitants estigueren 3 minuts sense anotar. Les pèrdues de pilota unida als errors en tirs lliures van impedir que els locals aprofitaren el moment crític del Burjassot CB.

Eduardo Clavero durant un temps mort | J.Zamora

En l’últim tram es va mostrar la falta d’aire en els equips i l’esforç físic va passar factura i els errors es van multiplicar. La igualtat va ser màxima i es va entrar en l’últim minut amb un mínim avantatge local per 78 a 77. Els visitants només van aprofitar un tir lliure dels dos llançats col·locant l’empat a 78 mancant 17 segons.

Va haver-hi diverses possessions en el temps restant, però no van tindre encerts ni els uns ni els altres, el partit va acabar amb empat a 78 i ara tot es decidirà dissabte que ve en el pavelló de Burjassot, a les 20.30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *